Tiedote: Neve ostaa Kemijärven ja Sallan valokuituverkot Koillisnetiltä

Tiedote 6.6.2023

Neve-konserniin kuuluva Napapiirin Kuituverkot Oy ostaa Kemijärven ja Sallan valokuituverkot Koillisnet Oy:ltä. Kauppa astuu voimaan tänään 6.6.2023. 

Muutos ei vaikuta Kemijärven ja Sallan valokuituverkkojen asiakkaisiin. Palvelut ja sopimukset asiakkaille jatkuvat normaalisti.

Kaupan myötä Napapiirin Kuituverkot turvaa vahvan markkina-aseman Kemijärvellä ja Sallassa, mikä palvelee yhtiön tavoitetta rakentaa kattava valokuituverkko Itä-Lapin alueelle.

Napapiirin Kuituverkon toinen omistaja Koillis-Lapin Sähkö Oy on erittäin tyytyväinen valokuituverkon laajentumiseen omalla toiminta-alueellaan. Vahva paikallinen toimija on olennainen tekijä Itä-Lapin valokuituverkon kehittymisen kannalta.

”Investointimme Kemijärven ja Sallan valokuituverkkoihin vahvistaa entisestään asemaamme lappilaisena valokuitutoimijana alueella. Tulemme jatkamaan paikallisena toimijana liiketoiminnan pitkäjänteistä kehittämistä asiakkaidemme hyväksi Itä-Lapissa”, sanoo Neven toimitusjohtaja Kristian Gullsten. 

Koillisnet puolestaan haluaa keskittää resurssinsa Kuusamon ja Rukan alueiden valokuituverkkojen kehittämiseen.

“Olen hyvin tyytyväinen, että Kemijärven ja Sallan valokuituverkkojen kehittäjäksi löytyi osaava alueellinen toimija”, sanoo Koillisnetin toimitusjohtaja Jani Moilanen.

Lisätietoa: 

Kristian Gullsten, toimitusjohtaja, Neve Oy, kristian.gullsten(at)neve.fi, p. 0400 674 400

Jani Moilanen, toimitusjohtaja, Koillisnet Oy, jani.moilanen(at)kaisanet.fi, p. 044 734 4313

 

Lisää ajankohtaista

Rakentamispäätöksiä

Loppuvuoden 2023 aikana Koillisnet aloittaa valokuituverkon rakentamisen Rukalla ja Mäkelä-Saapungin alueella. Tavoitteenamme on rakentaa mahdollisimman paljon infraa valmiiksi ennen roudan tuloa. Lue lisää:

Lue lisää »

Valokuitua rakentamassa 
Koillisnet Oy

Olemme uusi valokuituyhtiö Koillisnet, jonka omistavat Oulun Seudun Sähkö ja Kaisanet. Osuuskuntataustaisilla omistajillamme on valokuituverkkoja 25 kunnan alueella ja yhteensä yli 20 000 laajakaista-asiakasta.

Asiakaspalvelu 044 7344 388 Avoinna ma-pe 8-21

All Rights Reserved Koillisnet 2021