Laskutusmuutoksia Koillisnetissä

Koillisnet on aloittanut yhteistyön Ropo Capitalin kanssa, joka vastaa jatkossa laskujemme lähetyksestä, saapuvien maksujen käsittelystä ja maksamiseen liittyvästä asiakaspalvelusta.

 

Miten muutos näkyy asiakkaillemme?

Laskujen lähettäjänä on jatkossakin Koillisnet Oy, mutta kumppanuuden myötä laskulla näkyvä tilinumeromme on muuttunut. Jos käytössäsi on paperilasku huomioi tilinumeromuutos ja muista päivittää myös verkkopankkisi maksupohja. E-laskuihin uusi tilinumero päivittyy automaattisesti. 

 

Muutoksia valokuidun asiakaspalvelun yhteystietoihin

 

Laskun maksamista tai maksuaikaa koskevissa asioissa sinua palvelee Ropo Capitalin asiakaspalvelu:

  • Henkilökohtaista neuvontaa saat ma–pe klo 8–20 ja la klo 10–15:  puh. +358 17 3667000, asiakaspalvelu@ropocapital.fi, chat: ropo-online.fi
  • Ropo Online -verkkopalvelu palvelee 24/7: ropo-online.fi

Laskun sisältöä ja asiakastietojen päivittämistä koskevissa asioissa sinua palvelee Koillisnetin asiakaspalvelu:

  • Henkilökohtaista neuvontaa saat ma-pe klo 8–19: puh. 044 734 4388 tai asiakaspalvelu@koillisnet.fi

Lisää ajankohtaista

Verkon huoltotöitä

Suoritamme verkon huoltotöitä Kuusamon alueella 27.3.2024 klo 18:00. Huoltokatko aiheuttaa lyhyen katkoksen alueen verkkoyhteyksiin. Valtaosa yhteyksistä palautuu toimintaan automaattisesti mutta käytössä oleva

Lue lisää »

Kyläverkkokartoitus on päättynyt

Kartoitimme Kuusamon alueella sijaitsevien kylien kiinnostusta valokuituun. Kartoitus on nyt päättynyt ja kiitämme kaikkia kiinnostuksensa ilmoittaneita. Tiedotamme kartoituksen tuloksesta helmikuun 2024 aikana.

Lue lisää »

Valokuitua rakentamassa 
Koillisnet Oy

Olemme uusi valokuituyhtiö Koillisnet, jonka omistavat Oulun Seudun Sähkö ja Kaisanet. Osuuskuntataustaisilla omistajillamme on valokuituverkkoja 25 kunnan alueella ja yhteensä yli 20 000 laajakaista-asiakasta.

Asiakaspalvelu 044 7344 388 Avoinna ma-pe 8-21

All Rights Reserved Koillisnet 2021