Oivanki aluekartta

Valokuitua Oivankiin

Koillisnet rakentaa ensi kesänä valokuituyhteyden Oivangin luontomatkailukeskukseen. Mikäli alueelta löytyy riittävästi liittyjiä, on verkkoa mahdollista laajentaa myös muille Oivangin alueella asuville. Voit vaikuttaa valokuituverkkomme toteutumiseen omalle kotitiellesi tilaamalla liittymän jo tänään ja kertomalla naapureillekin valokuidun mahdollisuudesta.

 

Kaapeli-TV:n toimitus kaupan päälle

Valokuitu tuo ulottuvillesi myös monipuolisen kaapeli-TV -palvelun, joka koostuu kattavasta ohjelmatarjonnasta ja huipputekniikasta. Saat käyttöösi loistavan kuvan- ja äänenlaadun sekä runsaasti HD-kanavia sisältävän peruskanavapaketin. Voit täydentää kokonaisuutta kanavapaketeilla. Kaapeli-TV:n toimitus valokuituliittymän yhteydessä 0 €.  Valokuidun asentamisen jälkeen tilattuna liittymishinta 190 €.

 

Lue lisää.

Lisää ajankohtaista

Kyläverkkokartoitus on päättynyt

Kartoitimme Kuusamon alueella sijaitsevien kylien kiinnostusta valokuituun. Kartoitus on nyt päättynyt ja kiitämme kaikkia kiinnostuksensa ilmoittaneita. Tiedotamme kartoituksen tuloksesta helmikuun 2024 aikana.

Lue lisää »

Varaathan asennusaikasi

Valokuituliittymien käyttöönotot ovat alkaneet Lahdentauksen alueella ja etenevät alla olevan suuntaa antavan kartan mukaisesti.   Asennuksia tehdään arkisin kello 8–16. Asentajamme soittavat

Lue lisää »

Valokuitua rakentamassa 
Koillisnet Oy

Olemme uusi valokuituyhtiö Koillisnet, jonka omistavat Oulun Seudun Sähkö ja Kaisanet. Osuuskuntataustaisilla omistajillamme on valokuituverkkoja 25 kunnan alueella ja yhteensä yli 20 000 laajakaista-asiakasta.

Asiakaspalvelu 044 7344 388 Avoinna ma-pe 8-21

All Rights Reserved Koillisnet 2021