Rakentamisen aikataulu Kemijärvellä

Koillisnet on aloittanut Kemijärven valokuituverkon laajentamisen heinäkuussa 2022 Sipovaaran alueelta.
Valokuituliittymäsi rakentaminen alkaa suunnittelijan yhteydenotosta. Jos olet tilannut liittymän, suunnittelijamme sopii kanssasi ajan tonttisuunnitelman tekoa varten. Varsinaiset tonttikaivut tehdään suunnitelman mukaisesti ennalta sovittuna aikana. 
Samaan aikaan tontilla tehtävien kaivutöiden kanssa rakennamme runko- ja jakeluverkkoa. Sipovaaran alueella kaivutöitä tehdään yhteistyössä sähköverkon maakaapeloinnin kanssa, jolloin tienvarsia ei tarvitse kaivaa auki kahta kertaa. Yhteiskaivu tuo kuitenkin haasteita aikataulujen arviointiin. Tällä hetkellä näyttää siltä, että maanrakennustyöt valmistuvat lokakuun aikana. Tämän jälkeen  jälkeen pääsemme viimeistelemään runko- ja keskustyöt sekä testaamaan verkon vakautta. Liittymien käyttöönoton aikataulu tarkentuu rakentamisen edetessä.

Muilla Kemijärven alueilla liittymien myynti jatkuu ensi kevääseen saakka, jolloin rakentamispäätös tehdään. Uutta verkkoa tullaan rakentamaan niille alueille, joilla on riittävästi liittyjiä. Voit edelleen vaikuttaa valokuidun tuloon omalle kotikadullesi kannustamalla naapureitasikin tekemään valokuitutilauksen hyvissä ajoin.

Lisää ajankohtaista

Valokuiturakentamisesta kysyttyä

Laajennamme valokuituverkkojamme Kuusamossa ja Kemijärvellä. Olemme saaneet eri kanavia pitkin valokuituverkon rakentamiseen liittyviä kysymyksiä. Alla kootusti vastauksia niistä yleisimpiin. Kannattaako liittymää tilata

Lue lisää »

Valokuitua rakentamassa 
Koillisnet Oy

Olemme uusi valokuituyhtiö Koillisnet, jonka omistavat Oulun Seudun Sähkö ja Kaisanet. Osuuskuntataustaisilla omistajillamme on valokuituverkkoja 25 kunnan alueella ja yhteensä yli 20 000 laajakaista-asiakasta.

Asiakaspalvelu 044 7344 388 Avoinna ma-pe 8-21

All Rights Reserved Koillisnet 2021