Rakentamisen aikataulu Kuusamossa

Rakentamisen tilanne 8.7.2022

 

Koostimme hieman tämänhetkistä valokuituverkon rakentamisen tilannetta Kuusamon alueella. Satasen liittymähinnan suhteen joillakin alueilla alkaa olla jo todella kiire ja tilanne pitää tarkistaa tapauskohtaisesti (kartassa punaisella pohjalla olevat alueet).  Vielä on kuitenkin paljon alueita, joissa edullinen hinta on voimassa. 

 

Alla olevasta kartasta näet, missä rakennamme (ympäröity karttaan vihreällä aaltoviivalla) nyt ja minne suuntaamme seuraavaksi (ympäröity karttaan punaisella aaltoviivalla).

 

Torangintaus 

Kaapelointi tehty ja teletyöt ovat alkamassa.

Alueella on tehty jo myös jälkitöitä. Sadan euron liittymähinta voimassa enää rajoitetusti.

Toranki

Kaapelointityöt on aloitettu viikolla 27. Työt ovat käynnissä Ouluntien eteläpuolella, mistä siirrytään seuraavaksi Ouluntien pohjoispuolelle. 100 euron hinta on tällä alueella voimassa toistaiseksi.

Tolpanniemi

Runkokaapeloinnit ovat valmiit välillä keskusta-Tolpanniemen koulu. 

Koneet ovat tällä hetkellä menossa Noitiniemen suunnassa, mistä jatketaan Topanniemen loppualuetta. Aleen maanrakennustyöt valmistuvat arviomme mukaan heinäkuun lopussa.

Keskusta 

Keskustassa tehdään kaapelointeja ja 100 eurolla ehtii vielä hyvin mukaan. 

Lahdentaus 

Rakentaminen alkaa elo-syyskuussa. 100 eurolla ehtii vielä hyvin mukaan.

 

Seuraava rakentamispäivitys on tulossa elokuussa.

Lisää ajankohtaista

Valokuitua rakentamassa 
Koillisnet Oy

Olemme uusi valokuituyhtiö Koillisnet, jonka omistavat Oulun Seudun Sähkö ja Kaisanet. Osuuskuntataustaisilla omistajillamme on valokuituverkkoja 25 kunnan alueella ja yhteensä yli 20 000 laajakaista-asiakasta.

Asiakaspalvelu 044 7344 388 Avoinna ma-pe 8-21

All Rights Reserved Koillisnet 2021