Sopisitko meille valokuituverkon aluepäälliköksi?

Etsimme nyt kasvavaan yritykseemme aluepäällikköä Koillismaan alueelta. Aluepäällikkönä toimit Koillisnetin paikallisedustajana ja koordinoit alueellista toimintaa sidosryhmien suuntaan pääsääntöisesti Kuusamon, Kemijärven ja Sallan alueilla. Lisäksi suunnittelet ja ohjaat Koillisnetin verkon ja toiminnan kehityssuunnitelmaa.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän kasvavan ja kehittyvän liiketoiminnan parissa. Tehtävässä menestymisen tukena sinulla on käytettävissä monipuoliset ja vahvat omistajayhtiöiden resurssit ja asiantuntemus.

 

Koillisnet on valokuituyhtiö, jonka omistavat Oulun Seudun Sähkö ja Kaisanet Oy. Osuuskuntataustaisilla omistajillamme on valokuituverkkoja 25 kunnan alueella ja yhteensä yli 20 000 laajakaista-asiakasta. Koillisnetillä on valmista valokuituverkkoa Kuusamon lisäksi Kemijärven ja Sallan alueille ja tulevina vuosina verkkomme näillä alueilla laajenee edelleen.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jani Moilanen, +358 44 734 4313, jani.moilanen(at)kaisanet.fi

 

Kiinnostuitko? Testaa soveltuvuutesi.

Lisää ajankohtaista

Valokuitua rakentamassa 
Koillisnet Oy

Olemme uusi valokuituyhtiö Koillisnet, jonka omistavat Oulun Seudun Sähkö ja Kaisanet. Osuuskuntataustaisilla omistajillamme on valokuituverkkoja 25 kunnan alueella ja yhteensä yli 20 000 laajakaista-asiakasta.

Asiakaspalvelu 044 7344 388 Avoinna ma-pe 8-21

All Rights Reserved Koillisnet 2021